Guffe, hankat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Guffe

Denne smukke kat hedder Guffe og han kommer fra et hjem med mange katte og ikke meget overskud. Han var derfor meget genert og der gik en uge før han rigtig gerne ville snakke med os. Men så lige pludselig fandt han ud af at vi bare ville ham det bedste. Så nu er han bare så kærlig og vil helst nusses hele tiden. Når vi snakker til ham ligger han sig straks på ryggen for at blive nusset på maven. Så nu er han glad og afslappet og han forstår nu at nyde opmærksomheden. Han bliver bedre og bedre dag for dag,. og det er virkelig skønt at se. Med hans baggrund søger vi et stille og roligt hjem med tid og tålmodighed og uden børn. Han har det fint med andre katte og han skal kun til et hjem med adgang til en have. Guffe er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for åbningstiden. Kat, Han. Race. Huskat. 1 år og 1 uge.

Fakta om Guffe

Navn: Guffe
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. maj 2020 16:12
Adopteret: 20. maj 2020 14:10
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Guffe

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 28. maj 2020 00:41