Baby, hunkat (huskat) på 2 år og 2 måneder

Beskrivelse af Baby

Skønne Baby er blevet indleveret til internatet da hende tidligere familie ikke havde mulighed for at beholde hende. Hun har haft et dejligt liv og det bærer hun også præg af . Hun er så utrolig mild, kærlig, rolig og hun har en rigtig god psyke. Hun er en kat som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun har det fint med store børn fra + 8 år. Baby skal kun til et hjem med adgang til en have, for udelivet elsker hun. Hun er en rigtig fint og meget smuk kat som virker så klog. Hun er indleveret til internatet med hendes killinger som nu er klar til at rejse hjemmefra. Baby er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for åbningstiden. Kat, Hun. Race. Huskat. 2 år og 2 måneder.

Fakta om Baby

Navn: Baby
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. maj 2020 16:12
Adopteret: 17. maj 2020 12:57
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Baby

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 30. maj 2020 14:12