Hankat (huskat) på 7 år

Beskrivelse

Fjerformidling af. Charlie,. kr. 450,-. UDEKAT/INDEKAT. Køn: Han. Født: Maj 2013. Race: Huskat. På Tullebo siden: Charlie er hos sin ejer i Vordingborg centrum, send en mail til Tullebo, så formidler jeg kontakt. Send en mail. Kommer fra: Beskrivelse: Charlie søger nyt hjem, da han ikke kan enes med familiens anden kat. Ejer skriver om ham: "Charlie er en stor flot hankat på ca 5,5 kg med en smuk og blød pels. Han snakker meget og er en klog kat, der kan åbne både døre og vinduer. Han gider ikke at bæres rundt på og ligger heller ikke på skødet. Han vil dog meget gerne kløes bag ørene og på maven og kommer ind imellem op i sengen og vil nusses. Han er glad for at være ude og er stadig ret legesyg.". Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet. Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet. Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose". med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra. HUSSE . og en masse kærlighed. Klik på billederne, så åbnes de på ny side - som store billeder :).

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 7 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. maj 2020 11:17
Adopteret: 16. maj 2020 13:25
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af dette dyr

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: http://tullebo.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 4. juni 2020 11:39