Hankat (huskat)

Beskrivelse

KATMANDUSEN. 100,- kr. UDEKAT/INDEKAT. Køn: Han. Født: ca. 1/1 2012. Race: Huskat. På Tullebo siden: 22/02 2020. Kommer fra: Vordingborg. Beskrivelse: Vores smertensbarn, da han er svær at komme til. Derfor har han heller ikke været omkring dyrlæge. Han ér kastreret og øremærket. Han er indleveret da hans tidligere ejer desværre døde. Han har haft besøg af en kattehvisker, der har kommunikeret med ham. Han fortalte at han egentlig ikke gider være inde, han vil være ude i det fri. Så et sted hvor han kan være inde eller ude som han vil vil være optimalt. Da han ikke har været til dyrlæge, aftaler vi noget med hensyn til det. Skulle du have mod på ham, så ring 51901718. Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet. Følgende følger med i prisen: Neutraliseret, øremærket - Sundhedsbog forefindes desværre ikke, men oplysninger er tjekket i katteregistret. "flytte-hjemmefra-pose". med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra. HUSSE . og en masse kærlighed.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. maj 2020 13:57
Adopteret: 17. maj 2020 15:02
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af dette dyr

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: http://tullebo.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 28. maj 2020 00:37