Lion, hankanin (blanding) på 1½ år

Beskrivelse af Lion

Denne smukke kanin hedder Lion og han er bare en herlig lille fyr. Han er aktiv, sjov og nysgerrig og vil gerne når han lære folk at kende sidde på skødet og blive kælet. Han kan godt blive bange for høje lyde og hurtige bevægelser, så han er ikke egnet til et hjem med små børn. Han er fundet efterladt og er derfor indleveret til internatet. Han er meget interesseret i andre kaniner og vil uden tvivl elske at få en artsfælle. Så har man en sød hun kanin som savner en ven kunne Lion være et godt emne. Han er vant til at være udendørs. Han er kastreret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 350,- og er altid neutraliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider. Kanin, Han. Race. Blanding. 1 år og 6 måneder.

Fakta om Lion

Navn: Lion
Dyreart: Kanin
Køn: Han
Alder: 1½ år
Race: Blanding
Tilføjet til siden: 19. maj 2020 12:31
Adopteret: 31. maj 2020 13:08
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 1. juni 2020 07:23