Williie, hankat (perser) på 6½ år

Beskrivelse af Williie

Denne søde Perser hedder Willie og han er godheden selv. Han er indleveret til internatet med stor sorg pga. sygdom i familien. Det kan man virkelig godt forstå, for hvor er Willie bare en rigtig dejlig kat. Han har en rigtig god psyke,. som gør at han tilpasser sig meget nemt nye omgivelser og mennesker. Han er en rigtig kælepotte og han elsker at ligge i arm og blive nusset. Han er glad og ligetil og han er faktisk stadig legesyg. Han elsker at lege med mus og bolde og løber gerne rundt som en lille killing. Han er bare så sød og ajov. Man skal vide at Willie kræver daglig pelspleje og han får vasket øjne og næse dagligt. Willie er vant til at komme ud i en stor lukket have og han elsker det. Det er derfor vigtigt at han kan komme ud i hans nye hjem og erfaring med racen er bestemt en fordel. Han skal ikke til et hjem med børn under 10 år. Han er vant til andre katte og hunde. Willie er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter forudgående aftale i vores åbningstider. Kat, Han. Race. Perser. 6 år og 6 måneder.

Adopter Williie

Fakta om Williie

Navn: Williie
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6½ år
Race: Perser
Tilføjet til siden: 22. maj 2020 11:20
Sidst opdateret: 1. juni 2020 05:47
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 1. juni 2020 05:47