Bella, hunkat (huskat) på 11 år

Beskrivelse af Bella

Denne søde kat hedder Bella og hun er bare godheden selv. Hun har været så meget igennem inden hun kom på internat. Hun er fundet på en forladt ejendom med et stort sår på siden, da hun var hoppet ud af et knust vindue. Nu er hun helet fint og hun har fået det så godt. Hun er en rigtig dejlig kat som er utrolig kælen og tillidsfuld og meget snakkende. Hun er meget kontaktsøgende og følger os som en lille hund når hun ser os. Hun er jo lidt op i årene og når hun sover, sover hun tungt, for hun hører ikke så godt mere. Vi håber virkelig er der sidder et enligt menneske/par som ønsker sig en bedste ven, for der er ingen tvivl om at Bella vil give det tre dobbelte af kærlighed igen. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have og uden andre husdyr. Bella er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter forudgående aftale inden for vores åbningstider. Kat, Hun. Race. Huskat. 11 år og 3 uger.

Adopter Bella

Fakta om Bella

Navn: Bella
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 11 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. maj 2020 11:52
Sidst opdateret: 4. juni 2020 13:51
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 4. juni 2020 13:51