Pipi, hunkat (huskat) på 2 måneder

Beskrivelse af Pipi

Denne søde killing hedder Pipi og er klar til at rejse fra hendes missemor søndag d. 31/5. Pipi er rigtig fræk, legesyg og meget nysgerrig. Dog er hun forsigtig ved mennesker hun ikke kender og ved høje lyde og hurtige bevægelser, men det bliver bedre dag for dag. Hun er vant til andre katte og hilser dagligt på vores hunde. Hun skal derfor ikke til et hjem med små børn under 10 år. Pipi skal kun til et hjem med adgang til en have,. som hun kan komme ud i når først hun er over 6 mdr. Hun er som sagt først klar til formidling fra d. 31/5 og kan kun reserveres ved personligt fremmøde. Hun vil på det tidspunkt være steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider. Kat, Hun. Race. Huskat. 2 måneder og 3 uger.

Fakta om Pipi

Navn: Pipi
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. maj 2020 15:36
Adopteret: 24. maj 2020 11:21
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Pipi

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 1. juni 2020 05:47