Hankat på 3 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

PÅ VEJ IND, Louis kommer ind på Tullebo, så snart jeg får plads. INDKEKAT. Beskrivelse: Louis nuværende ejer skriver følgende: Vil du være Louis nye ejer?. Da vores tilværelse har ændret sig, søger vi en sød, venlig og rolig familie til vores dejlige inde hankat Louis. Farve: røde og hvide striber. Alder: 6 år den 3/5-20. Kastereret: ja. Renlig: ja. Vaccineret: ja, efter dyrelægens anbefalinger for inde katte, skal vaccineres næste gang januar 2021. Louis er en lidt forsigtig kat, trives bedst i hjemmet, han er en hyggetrold helt på sine egne premisser, elsker at blive kæmmet og leger gerne. Han kommer når han vil lege, enten prikker han til os -. eller kommer med sit legetøj. Når vi læser bøger eller arbejder på computeren kommer han og vil være med. Han trives i vores lejlighed, med sit klatretræ og vores lukkede altan, hvor han tilbringer meget tid forår og sommer. Han nyder også at sidde i vindueskarme og se ud. Han er ikke vant til helt små børn, så derfor tænker vi at han vil trives bedst i en familie med børn over 12 år eller en familie uden børn. Ved interesse, kontakt Tullebo på tlf. 51901718.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 14. juli 2020 22:29
Adopteret: 4. august 2020 22:46
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: https://www.tullebo.dk/katte-til-adoption
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 17. januar 2023 19:58