Frida, hunkat (huskat) på 1 år og 10 måneder

Da Frida er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Frida

Køn: Hun. Alder: Fra 2014. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Hvid med blå pletter. Race: Huskat. Børn: Nej. Kat: Ja. Hund:. Ved ikke. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Frida og søster Bella er formidlet fra kattehjemmet som killinger i 2014. Nu er de tilbage for at blive omplaceret i nyt hjem, da der desværre var konstateret katteallergi hos deres familie. Frida er den imødekommende, kælne og glade søster og Bella er mere urolig over omvæltningerne. Hun vil vældig gerne kæle, men er samtidig noget skeptisk, så man skal påregne ekstra tid og tålmodighed med Bella. De to søstre kan formidles hver for sig, men vil nok gerne forblive sammen hvis muligt. Til hjem med have..

Fakta om Frida

Navn: Frida
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 2. maj 2016 14:25
Adopteret: 15. maj 2016 16:47
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Frida er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 25. juni 2024 03:33