Romeo, hankat (huskat) på 9 år og 11 måneder

Da Romeo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Romeo

ROMEO– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Juli2006 –Seniorkat. Race:Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Privatindlevering. Egner sig bedst til: Et roligt hjem med udeareal og uden andre katte. Beskrivelse: Tidligere ejer fortæller, at dejligeRomeo ikke bryder sig om andre katte og godt kan være ret hård mod dem. Til gengæld er han en sød dreng over for sin menneskefamilie. Han er en rigtig hyggefis med et godt sovehjerte, og han vil vældigt gerne både med i sofaen, og i sengen om natten. Han holder af at ligge på skøddet og også ved siden af, og han vil meget gerne kæles over det hele (selv på maven, hvis man bevæger sin hånd roligt). Han kan godt lide at blive børstet og er også meget social når der kommer gæster. Når han er ude i haven, interesserer naboer mv. ham ikke synderligt og kan virke direkte utilnærmelig, så man skal ikke være bange for, at nogen tager ham under armen og med hjem. Her på internatet bruger han også meget tid på at sove og han trænger helt tydeligt til, snart at få sit eget hjem og familie igen. Pensionisten leder ganske enkelt efter sit otium.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Romeo

Navn: Romeo
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 9 år og 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 3. maj 2016 11:30
Adopteret: 4. maj 2016 11:40
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Romeo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57