Apple, hunkanin (dværgvædder) på 3 måneder

Da Apple er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Apple

Denne søde kaninunge hedder Apple. Hun er meget kontaktsøgende, kærlig, nysgerrig og nem at komme til. Hun er chippet og vaccineret og skal kun til et hjem med meget plads. Gerne med en søster eller bror,. medmindre der er en anden kanin i hendes nye hjem hun kan bondes med. Hun kan både være inde og ude. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Når de er kønsmodne, kan de neutraliseres på internatets regning ved internatsdyrlægen. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner). Kanin, Hun. Race. Dværgvædder. 3 måneder og 1 uge.

Fakta om Apple

Navn: Apple
Dyreart: Kanin
Køn: Hun
Alder: 3 måneder
Race: Dværgvædder
Tilføjet til siden: 16. oktober 2020 12:40
Adopteret: 29. november 2020 12:44
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da Apple er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01