Snebær Og Batmann, hunkanin (dværgvædder) på 9 måneder

Beskrivelse af Snebær Og Batmann

Her ser i Snebær (hvid) og Batmann som er blevet fast par her på internatet. De er så glad for hinanden og skal derfor kun til samme hjem. De kommer fra en stor dyreværnssag hvor de har haft det godt, men overskuet til at passe dem var der ikke mere. De er begge meget søde og nysgerrige og nemme at komme til. Snebær er dog lidt mere forsigtig i starten ved nye mennesker hun ikke kender, men med de rigtige godbidder kan alt lade sig gøre. De er begge to aktive og vant til at være ude og har også pelsen derefter, derfor skal de kun til et hjem hvor de kan være udenfor. Der skal være god plads. De er to smukke kaniner med en skøn personlighed. De er begge neutraliseret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Når de er kønsmodne, kan de neutraliseres på internatets regning ved internatsdyrlægen. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14. Kanin, Hun. Race. Dværgvædder. 9 måneder og 3 uger.

Fakta om Snebær Og Batmann

Navn: Snebær Og Batmann
Dyreart: Kanin
Køn: Hun
Alder: 9 måneder
Race: Dværgvædder
Tilføjet til siden: 23. oktober 2020 16:59
Adopteret: 28. februar 2021 11:35
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 5. marts 2021 20:47