Bella, hunkat (huskat) på 3 år

Beskrivelse af Bella

Bella har boet sammen med Sok. De to kommer fra et privat hjem, hvor der desværre ikke var mulighed for at de kunne blive. Bella er en sød og kælen kat. Hun er vældig snaksaglig. Bella er den selvstændige type, der selv siger til og fra. Selvom Bella har været vant til at bo med anden kat, leder vi efter et hjem til Bella, hvor hun får al opmærksomheden. Hun bryder sig bestemt ikke om de andre katte på internatet.

Fakta om Bella

Navn: Bella
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 3. november 2020 07:15
Adopteret: 11. august 2022 16:48
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 11. august 2022 23:27