Tage Og Trine, hunkanin (løvehoved) på 2 år og 10 måneder

Beskrivelse af Tage Og Trine

Tage. og Trine (sort) er to skønne kaniner som er bedste venner og de skal derfor kun til samme hjem. De er begge meget nysgerrige og når de har lært folk at kende kommer de gerne hen og hilser på. De vil meget gerne nusses og især Trine som er den mindste vil gerne sidde på skødet, Tage vil helst sidde ved siden af os. De er vant til at være ude og har sørme også pelsen derefter. Tage er en kæmpe stor dreng på næsten 4 kg og så lille Trine på ca. 2 kg, de er bare så søde og charmerende sammem. De er begge langhåret og kræver pelspleje, det er vigtigt. De skal kun til et hjem hvor de kan bo udenfor og med meget plads. De er begge neutraliseret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14.00. Kanin, Hun. Race. Løvehoved. 2 år og 10 måneder.

Adopter Tage Og Trine

Fakta om Tage Og Trine

Navn: Tage Og Trine
Dyreart: Kanin
Køn: Hun
Alder: 2 år og 10 måneder
Race: Løvehoved
Tilføjet til siden: 7. januar 2021 12:42
Sidst opdateret: 1. marts 2021 04:38
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 1. marts 2021 04:38