Thilde, hunkat (huskat) på 2 år

Beskrivelse af Thilde

Sødeste Thilde er indleveret til os pga sociale omstændigheder. Hun har haft det godt, men overskuddet har ikke være der. Hun er meget kælen og tillidsfuld. Efterhånden som hun er faldet til her på internatet er hun. blevet mere opsøgende og nysgerrig, hun er også begyndt at lege med mus og bolde. Hun er en sød kat som vil kun vænne sig til en familie med store børn fra + 10 år. Hun er vant til andre katte. Hun skal kun til et hjem med adgang til have som hun er vant til. Thilde er steriliseret, chippet og vaccineret og koster kr. 1.250,-. Besøg kan kun ske efter aftale pr. mail eller tlf. inden for vores åbningstider i internatet som er Mandag + onsdag + Fredag kl. 12-16.30 og Søndage kl. 11.14.00. Kat, Hun. Race. Huskat. 2 år og 3 uger.

Fakta om Thilde

Navn: Thilde
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. februar 2021 12:52
Adopteret: 26. februar 2021 15:08
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Thilde

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 8. marts 2021 05:06