Bølle, hankat (huskat) på 2 år og 9 måneder

Beskrivelse af Bølle

Søde Bølle er indleveret til internatet da hans ejer er blevet syg. Bølle er meget kælen og tillidsfuld, ja en rigtig rar, mild og meget rolig kat. Han elsker at ligge i hans kurv og lige så snart vi går ind til ham, ligger han sig på ryggen for at blive nusset på maven. Han er vant til andre katte og er meget venlig overfor dem. Han skal kun til et stille og roligt hjem og er der børn, skal det være store børn fra + 12 år. Bølle har haft lid svært ved at bruge kattebakken, da han har været vant til at gøre det udenfor. Det er jo desværre ikke muligt her på internatet. Men nu bruger han hans bakke fint. Det er derfor meget vigtigt at hans nye familie er forberedt på denne problematik det kan være, ved tilvænning i nyt hjem. Bølle skal kun til et hjem med adgang til en have. Han er kastreret, chippet og vaccineret og koster kr. 1.250,-. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider i internatet som er Mandag + onsdag + Fredag kl. 12-16.30 og Søndage kl. 11.14.00. Kat, Han. Race. Huskat. 2 år og 9 måneder.

Fakta om Bølle

Navn: Bølle
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. februar 2021 13:25
Adopteret: 19. februar 2021 15:04
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Bølle

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 5. marts 2021 19:45