Bertil, hankat (kat) på 3 måneder

Beskrivelse af Bertil

Denne søde killing hedder Bertil og han er indleveret til os pga. sociale omstændigheder. Han har haft det godt, men overskuet til ham og hans søskende har ikke været stor. Det har kunne mærkes på dem alle, og de har efterhånden været på internatet et stykke tid,for at blive socialiseret og trygge. Vores ansatte og frivillige har virkelig kæmpet hårdt for dem og det kan virkelig mærkes. Bertil er når han har lært folk at kende meget kælen og tillidsfuld. Han vil rigtig gerne nusses og spinder efterhånden meget højt når vi snakker med ham. Han er meget aktiv og nysgerrig og han elsker at lege med mus og bolde og det går vildt for sig når han leger med de andre killinger. Bertil skal kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have og uden små børn. Han er kastreret, chippet og vaccineret og koster kr. 1.250,- . Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14.00. Man er velkommen til at sende os en mail om det hjem man kan tilbyde eller give os et ring. Kat, Han. Race. Kat. 3 måneder og 1 uge.

Fakta om Bertil

Navn: Bertil
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race: Kat
Tilføjet til siden: 19. februar 2021 17:39
Adopteret: 21. februar 2021 12:32
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Bertil

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 5. marts 2021 21:18