Lille Berta, hunkat (huskat) på 3 måneder

Beskrivelse af Lille Berta

Denne søde killing hedder Lille Berta og hun er indleveret til os pga. sociale omstændigheder. Hun har haft det godt, men overskuet til hende og hendes søskende har ikke været stor. Det har kunne mærkes på dem alle, og de har efterhånden været på internatet et stykke tid,for at blive socialiseret og trygge. Vores ansatte og frivillige har virkelig kæmpet hårdt for dem og det kan virkelig mærkes. Lille Berta er når hun har lært folk at kende meget kælen og tillidsfuld. Hun kan godt finde på at give os et lille hvæs for at beskytte sig selv. Hun vil rigtig gerne nusses og spinder efterhånden meget højt når vi snakker til hende. Hun er meget aktiv og nysgerrig og hun elsker at lege med mus og bolde og det går vildt for sig når hun leger med de andre killinger. Lille Berta skal kun til et stille og roligt hjem med adgang til en have og uden små børn. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret og koster kr. 1.250,- . Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14.00. Man er velkommen til at sende os en mail om det hjem man kan tilbyde eller give os et ring. Kat, Hun. Race. Huskat. 3 måneder og 1 uge.

Fakta om Lille Berta

Navn: Lille Berta
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 19. februar 2021 17:39
Adopteret: 21. februar 2021 14:36
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 27. februar 2021 10:15