Sika, hunkat

Beskrivelse af Sika

SIKA SØGER EN FAMILIE Den dejlige og milde Sika søger nu sin helt egen familie. Hum er tidligere vildtlevende killing og er blevet passet og plejet af hendes tidligere plejemor, der desværre døde sidste år. Sika søger tryghed, forståelse og en masse kærtegn. Hun skal ikke ud til en familie med helt små børn. På grund af Covid-19 kan du stadig besøge kattene dog bliver det i privaten hos vores bestyrer. Her vil der ved indgangen være mundbind, sprit og overtræk til sko, som er til rådighed. Du vil skulle, inden besøg, have valgt den kat eller de katte du gerne vil møde, og aftale tid via mail [email protected] dk. Her sender du også en beskrivelse af, hvor du/I bor og hvem der er i husstanden, men også lidt om jer/dig som familie og hvad I kan tilbyde. Det er vigtigt for os at finde det bedste match og derfor ønsker vi kun at modtage seriøse henvendelser. Du skal ved det første møde godkendes af vores bestyrer, som den rette adoptionsfamilie til netop den kat du/I vælger at ville adoptere. Adoptionspris 1.500 kroner. Katten er neutraliseret vaccineret id mærket testet for diverse sygdomme m. m. Der medfølger foder og støtte med gode råd til den første tid, så katten får den bedste start i sit nye hjem. Bedste hilsner Kasper Karla Bestyrer på kattehjemmet Karla Kattehjem Stenstrupvej 25 4573 Højby

Fakta om Sika

Navn: Sika
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 20. februar 2021 06:55
Adopteret: 20. februar 2021 11:34
Internat: Karla Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Alle katte koster 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 24. februar 2021 19:02