Garfield, hankat

Beskrivelse af Garfield

GARFIELD SØGER SIN EGEN FAMILIE Dejlig stor hankat elsker masser af hygge, kæl, leg i rolige omgivelser. Han er lidt genert i starten, men ellers en rigtig kælepot. Garfield er FIV positiv og skal derfor holdes indenfor eller med adgang til voliere. Han er ekstra testet, så vi er sikrer på hun ikke har taget skadet eller påtaget sig nogle sygdommen. Hans immunforsvar er svækket, og derfor skal han ikke udenfor til andre katte, da han både kan smitte katte ved bid, men også hurtigt selv blive smittet af virusser og infektioner. Men send gerne spørgsmål til os. Han har mange gode år endnu og er ellers sund og rask!. På grund af Covid-19 kan du stadig besøge katten dog bliver det i privaten hos vores bestyrer. Her vil der ved indgangen være mundbind, sprit og overtræk til sko, som er til rådighed. Du vil skulle, inden besøg, have valgt den kat du gerne vil møde og aftale tid via mail [email protected] dk. Her sender du også en beskrivelse af, hvor du/I bor og hvem der er i husstanden. Du vil modtage en fuld guide inden besøg. Det er vigtigt for os at finde det bedste match og derfor ønsker vi kun at modtage seriøse henvendelser. Adoptionspris 1.500 kroner. Katten er neutraliseret vaccineret id mærket testet for diverse sygdomme m. m. Der medfølger foder og guide, så katten får den bedste start i sit nye hjem. Bedste hilsner Kasper Karla Bestyrer på kattehjemmet Karla Kattehjem Stenstrupvej 25 4573 Højby

Fakta om Garfield

Navn: Garfield
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 20. februar 2021 13:07
Adopteret: 20. februar 2021 15:42
Internat: Karla Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Garfield

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Alle katte koster 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 5. marts 2021 00:58