Hunkat på 2 år

Beskrivelse

MILLE, til adoption fra den 23/2 2021 - kr. 1250,-. UDEKAT/INDEKAT. Køn: Hun. Født: Anslået til ca. 2 år. På Tullebo siden: 12/2-2021. Kommer fra: Møn (tilløberkat) fremlyst uden en ejer har meldt sig. Beskrivelse: En sød og omgængelig hunkat, dog lidt forbeholden overfor nyt. Egner sig ikke til hjem med andre katte eller hjem med små børn. 100% renlig. Hun vil gerne kæles, men skal lige have lov at se dig lidt an først. Egner sig ikke som indekat. Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at den skal holdes inde i mindst 4 uger efter ankomst til hjemmet. Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er ormebehandlet og loppefri. Testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi. Der må påregnes udgift til re-vaccination ca. 16/3 2021. Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose". med legetøj, brochurer om katte,. madpakke (tørkost) fra KINGSMOOR + lidt vådkost af det den har fået hér. og en masse kærlighed.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race:
Tilføjet til siden: 20. februar 2021 18:22
Adopteret: 24. februar 2021 14:29
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: http://tullebo.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 24. februar 2021 19:08