Kat

Beskrivelse

BROR OG SØSTER SØGER EN FAMILIE De her to dejlige killinger er født vildtlevende og efterladt af mor. De er lidt sky, men på kort tid vil du få de bedste venner. De skal ud til en meget rolig familie med forståelse for, at man ikke lige kan kramme dem den første dag. Ellers er de utrolig legesyge og virkelig glade for mad. De skal ud sammen, da de er knyttet meget til hinanden. På grund af Covid-19 kan du stadig besøge dem dog bliver det i privaten hos vores bestyrer. Her vil der ved indgangen være mundbind, sprit og overtræk til sko, som er til rådighed. Du vil skulle, inden besøg, have valgt den kat du gerne vil møde og aftale tid via mail [email protected] dk. Her sender du også en beskrivelse af, hvor du/I bor og hvem der er i husstanden. Du vil modtage en fuld guide inden besøg. Det er vigtigt for os at finde det bedste match og derfor ønsker vi kun at modtage seriøse henvendelser. Adoptionspris 2.500 kroner. Kattene er neutraliseret vaccineret id mærket testet for diverse sygdomme m. m. Der medfølger foder og guide, så katten får den bedste start i sit nye hjem. Bedste hilsner Kasper Karla Bestyrer på kattehjemmet Karla Kattehjem Stenstrupvej 25 4573 Højby

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Ukendt
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 21. februar 2021 06:41
Adopteret: 21. februar 2021 19:35
Internat: Karla Kattehjem
Allerede adopteret
Kat
Kat

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Alle katte koster 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 27. februar 2021 10:04