Koda, hankat (huskat)

Beskrivelse af Koda

Koda er 7kg ren kærlighed. Han er enormt kælen og vil bare gerne hygge og putte. Koda er en ualmindelig lækker stor rolig basse. Han dukkede op hos en dame, hvor han tiggede mad og søgte ly. Han var kastreret, men desværre ikke mærket, da han kom. Efter flere fejlslagne forsøg på, at finde en eventuel ejer, blev han indleveret til kattehjemmet i Odense. Nu er Koda selvfølgelig blevet øremærket og chippet, og glæder sig til at få et hjem, hvor han kan slænge sig i sofaen og gå en tur i haven.

Fakta om Koda

Navn: Koda
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 21. februar 2021 10:53
Adopteret: 22. februar 2021 16:20
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 24. februar 2021 19:07