Hr. Madsen, hankanin (dværgvædder) på 7 måneder

Beskrivelse af Hr. Madsen

Hr. Madsen er indleveret til internatet da han kommer fra en familie med 2 andre kaniner som ikke kunne acceptere ham. Hr. Madsen vil rigtig gerne andre kaniner, men det skal være en hunkanin. ja det er hans største drøm at få en lille veninde som er neutraliseret og det er vigtigt at man har sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hr. Madsen er meget sød. mild og rolig og nysgerrig. Han er vant til store børn. Han er pt. indekanin,men vil elske at blive tilvænnet udelivet . Han er neutraliseret, chippet og vaccineret. Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www. frikanin. dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14.00. Kanin, Han. Race. Dværgvædder. 7 måneder og 1 uge.

Fakta om Hr. Madsen

Navn: Hr. Madsen
Dyreart: Kanin
Køn: Han
Alder: 7 måneder
Race: Dværgvædder
Tilføjet til siden: 17. marts 2021 14:26
Adopteret: 3. april 2021 12:22
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Hr. Madsen

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 21. april 2021 00:53