De, hunkat

Beskrivelse af De

DE 3 PIGER SØGER SIN HELT EGEN FAMILIE SAMMEN
Debbie, Daisy og Dolly søger sin helt egen og meget rolige familie uden mindre børn. De skal til et hjem, hvor de kan få masser af plads og fungerer fint som indendørskatte. Debbie er mor til de to piger, men de er stadig meget knyttet til hinanden.
Man skal være indstillet på at arbejde med deres tryghed ved mennesker. Kattene er neutraliseret, vaccineret, ID mærket og testet for sygdomme. Der medfølger mad til en måned, dyrlægebog, kontrakt og en lille gave fra os. Adoptionspris er 2.500 kroner der dækker nogle af udgifterne vi har haft med kattene. Send din ansøgning til [email protected] dk. VIGTIGT! Ved ansøgning skal du skrive følgende:
1 Fulde navn
2 Adresse
3 Telefonnummer
4 Hvad du kan tilbyde katten
5 Hvem du/I er i hjemmet. Ved besøg ser vi helst alle der bor i hjemmet kommer og møder kattene. Vi tager forbehold for Covid-19 og du vil få instrukser inden besøg. Hvis din ansøgning bliver godkendt vil du blive ringet op af en af vores bestyrere, som blot vil stille nogle spørgsmål og få en god snak om at adoptere hos os, men hvor man også får info om kattene. Der vil kun blive lavet ét besøg til hver kat, hvor vi så håber der er et match. Hvis ikke du er godkendt til besøg, hvilket endelig ikke må tages personligt, så kan man dog stadig få muligheden, hvis ikke den første familie er et match. Det er vigtigt du sender ovenstående ansøgning kun til vores mail. Vi modtager ikke sms eller opkald omkring adoptioner på grund af travlhed. Vi ser frem til din ansøgning og håber at finde det bedste hjem. Bedste hilsner Karla Kattehjem

Adopter De

Fakta om De

Navn: De
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 23. marts 2021 13:35
Sidst opdateret: 20. april 2021 19:08
Internat: Karla Kattehjem
Adoptér

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Alle katte koster 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 20. april 2021 19:08