Morgan, hankat (huskat)

Beskrivelse af Morgan

Morgan ligner en gammel pirat, og den lidt kække attitude kan han også mønstre, når han er i humør til det. Morgan vil rigtig gerne kæle og er god til at lægge sig i indbydende stillinger, men man skal være forberedet på, at han også gerne vil gumle lidt i ens finger en gang imellem. I løbet af sin karriere som ukastreret hankat, har han på et tidspunkt pådraget sig en øjenskade. Vores dyrlæger har undersøgt hans øje og sat ham i behandling. Da han igennem en længere periode har gået med et sår på hornhinden, har der dannet sig en masse arvæv, og det kan ikke forventes, at hans øje nogensinde bliver pænt igen. Dette betyder også, at Morgan har nedsat syn på det pågældende øje, men han klarer sig fint på trods af skaden.

Fakta om Morgan

Navn: Morgan
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 23. marts 2021 17:48
Adopteret: 11. april 2021 17:17
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Morgan

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 20. april 2021 23:47