Zicki, hunkat (huskat) på 4 år

Beskrivelse af Zicki

Kæreste Zicki er indleveret til internatet da hendes ejer desværre er afgået ved døden. Hun var så knyttet til hendes ejer og har derfor haft et stort savn. Nu er hun blevet så tryg ved os på internatet og hold da op en dejlig kat hun er . Zicki er så kælen, tillidsfuld og så hengiven ved de mennesker hun er tryg ved. Hun elsker at ligge på skødet og sove og gjorde det altid hos forrige ejer. Hun er så mild og rolig og skal kun til et stille og roligt hjem hos en enlig/par, uden andre husdyr eller børn. Zicki skal til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. samt Søndage kl. 11-14.00. Kat, Hun. Race. Huskat. 4 år og 1 måned.

Fakta om Zicki

Navn: Zicki
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 24. marts 2021 13:06
Adopteret: 3. april 2021 13:24
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Zicki

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 21. april 2021 00:53