Valde, hankat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Valde

Skønne Valde er fundet efterladt i nærheden af et sommerhus område og han var noget bange og skræmt, da han blev indleveret til internatet. Men hold da op en udvikling han har været igennem. Han er blevet så tryg og glad. Det kan man mærke og bare se på ham. Han er på hele tiden, elsker at lege og han er blevet fræk på den gode måde. Han er også en rigtig kælepotte som kommer og stryger sig op og ned af vores ben. Vi kan løfte ham og han vil godt ligge lidt på skødet, lidt af gangen, men helst ved siden af os. Han elsker at lege med mus og bolde og det går ikke stille for sig når han leger. Fiskestangen synes han også er sjov. Ja, man bliver bare så glad når man har set ham være bange og trist og nu bare er kommet så langt. VI søger en familie som vil give ham tid og ro til at fortsætte hans store udvikling. Vi vurdere og ved at han godt kan trives med større børn. Han hilser dagligt på andre katte uden problemer og han er heller ikke bange for vores egne hunde. Valde skal kun til et hjem med adgang til en have. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00. Kat, Han. Race. Huskat. 1 år og 2 uger.

Fakta om Valde

Navn: Valde
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 26. marts 2021 13:40
Adopteret: 9. april 2021 15:12
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Valde

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 20. april 2021 17:47