Trunte, hunkat

Beskrivelse af Trunte

Trunte er en lille forsigtig hunkat fra maj sidste år. Hun er sød - men meget forsigtig. @minvenkattenhobro 25546789 en dyreportal bruger vores billeder til et abonnement på 299 pr. mdr. Vores billeder er GRATIS - håber vi ses

Adopter Trunte

Fakta om Trunte

Navn: Trunte
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 30. marts 2021 07:56
Sidst opdateret: 21. april 2021 01:42
Internat: Min Ven Katten, Hobro
Adoptér

Information om Min Ven Katten, Hobro

Beskrivelse af Min Ven Katten, Hobro

Den selvejende institution MinVenKatten Hobro er en dyreværnsorganisation, som blev stiftet i maj 2015.
Vi har lokaler i Hobro By med plads til 15 katte, men drømmen er, at vi en dag har penge nok til at købe et byhus eller et nedlagt landbrug i Hobro og drive internatet derfra.

Selvom vi er en del af MinVenKatten Organisationen og arbejder sammen med Vojens, Haderslev og Odense, har vi en selvstændig økonomi. Når du donerer penge til os, går pengene ubeskåret til de herreløse katte i Hobro og omegn.
Internatet har ingen aflønnede medarbejdere. Alle medarbejdere er frivillige ildsjæle, der brænder for at hjælpe kattene.

Pengene i vores organisation dækker primært dyrlægeregninger.
Alle katte bliver steriliseret/kastreret, øremærket, vaccineret og behandlet for lopper og orm, inden de kan blive videreformidlet ud i nye gode hjem.

Vi er et holistisk internat – hvilket betyder at vi som supplement til dyrlæge behandlingerne anvender forskellige typer alternativ behandling – herunder blandt andet Tellington T-touch til kæledyr, Sara Healing til dyr på internat, bachs blomster medicin m.fl.

Dette er udelukkende for at mindske kattenes stress niveau, og ændre uhensigtsmæssig adfærd, så kattene hurtigere bliver klar til at komme ud i nye gode hjem.
Vores behandlinger står aldrig i stedet for en dyrlæge faglig vurdering.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os om de katte som er klar til at komme videre til nye hjem eller generelle spørgsmål om katte.

Fakta om Min Ven Katten, Hobro

Adresse: Friheden 12, 9500 Hobro
Hjemmeside: http://minvenkattenhobro.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 25 54 67 89
Sidst tjekket: 21. april 2021 01:42