Den, hunkat

Beskrivelse af Den

DEN FORSIGTE SIKA SØGER SIN EGEN FAMILIE
Den her dejlige og lidt forsigte Sika søger sin helt egen familie. Hun er tidligere vildtlevende, men er gjort tam fra lille. Hun skal til en familie med god ro og helst ikke andre dyr. Hun kan være som indekat måske med voliere ellers med indhegnet have. Hun er virkelig en dejlig basse!. Katten er neutraliseret, vaccineret, ID mærket og testet for sygdomme. Der medfølger mad til en måned, dyrlægebog, kontrakt og en lille gave fra os. Adoptionspris er 1.500 kroner der dækker diverse udgifter vi har haft for den enkelte kat. Send din ansøgning til [email protected] dk. VIGTIGT! Ved ansøgning skal du skrive følgende:
1 Fulde navn
2 Adresse
3 Telefonnummer
4 Hvad du kan tilbyde katten
5 Hvem du/I er i hjemmet. Ved besøg ser vi helst alle der bor i hjemmet kommer og møder katten. Vi tager forbehold for Covid-19 og du vil få instrukser inden besøg. Hvis din ansøgning bliver godkendt vil du blive ringet op af en af vores bestyrere, som blot vil stille nogle spørgsmål og få en god snak om at adoptere hos os, men hvor man også får info om katten. Der vil kun blive lavet ét besøg til hver kat, hvor vi så håber der er et match. Hvis ikke du er godkendt til besøg, hvilket endelig ikke må tages personligt, så kan man dog stadig få muligheden, hvis ikke den første familie er et match. Det er vigtigt du sender ovenstående ansøgning kun til vores mail. Vi modtager ikke sms eller opkald omkring adoptioner på grund af travlhed. Vi ser frem til din ansøgning og håber at finde det bedste hjem. Bedste hilsner Karla Kattehjem

Fakta om Den

Navn: Den
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race:
Tilføjet til siden: 4. april 2021 12:59
Adopteret: 12. april 2021 12:58
Internat: Karla Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Den

Information om Karla Kattehjem

Beskrivelse af Karla Kattehjem

På kattehjemmet arbejder alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Skulle du have lyst til at give en hånd, er du velkommen til at kontakte dem på den oplyste e-mail adresse eller telefonnummer.

Adoptionsprocessen:
Når du har fundet en kat du måske er interesseret i bedes du kontakte os på telefon eller via mail, hvor du/I beskriver hvad du kan tilbyde katten.
Derefter har du mulighed for at komme og besøge katten efter aftale.
Hvis der er et match kommer vi på hjemmebesøg og vurderer, om dit/jeres hjem er egnet til netop den kat.
Hvis du/I bliver godkendt vil der blive lavet en juridisk kontrakt.


Priser:
Alle katte koster 1.350kr


Donation:
MobilePay: 16172
Konto: regnr. 9889 kontonr. 237005

Fakta om Karla Kattehjem

Adresse: Stenstrupvej 25, 4573 Højby
Hjemmeside: http://www.karlakattehjem.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 30 30 12 02
Sidst tjekket: 20. april 2021 19:08