Marie, hunkat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Marie

Søde Marie er fundet efterladt i et sommerhusområde. Hun var noget tynd og træt, men er nu kommet godt efter. Marie har det skønneste sind og hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun er meget kælen og tillidsfuld og en kat man kun kan holde af. Hun elsker at ligge højt på et skab og holder gerne øje med hvad vi går og laver. Hun er bare så sød og mild og hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Søde Marie vil egne sig fint til et hjem med store børn og der skal være adgang til en have. Hun har her på internatet hilst på andre katte og det er gået fint. Hun skal kun til et hjem med adgang til en have. Marie er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00. Kat, Hun. Race. Huskat. 1 år og 4 dage.

Fakta om Marie

Navn: Marie
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. april 2021 13:06
Adopteret: 9. april 2021 12:10
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Marie

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 21. april 2021 00:53