Lærke, hunkat (huskat) på 1 år og 11 måneder

Beskrivelse af Lærke

Søde Lærke er indleveret til internatet da hendes ejer desværre er flyttet fra hende. Hun har det skønneste sind og lige så snart hun ser os ligger hun sig ned for at blive nusset på maven. Hun er så utrolig mild og rolig og så utrolig kælen. Hun elsker at ligge på skødet og hygge og vil gerne være tæt på hendes menneske. Hun har det fint med andre katte og hun går bare hvis ikke de gider hende. Hun har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser og vi vurdere at hun sagtens kan fungere hos en familie med større børn. Lærke skal kun til et hjem med adgang til en have. Hun er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00. Kat, Hun. Race. Huskat. 1 år og 11 måneder.

Fakta om Lærke

Navn: Lærke
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. april 2021 14:34
Adopteret: 11. april 2021 11:17
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Lærke

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 20. april 2021 17:47