Peanuts, hunkat (huskat) på 5 måneder

Beskrivelse af Peanuts

Her ser i søde Peanuts som psykisk har været igennem en stor udvikling. Hun var bare så bange og nervøs og vi kunne ikke rigtig røre ved hende, uden at hun skulle hvæse. Men, ja lige pludselig fandt hun ud af, at vi kun ville hende det bedste. Hun er blevet fortrolig ved os, og nu er hun bare blevet en rigtig kælepotte. Hun skal selvfølgelig se ny mennesker an, men det gør hun faktisk ret hurtigt. Når vi kæler hende spinder hun højlydt og ruller rundt i hendes kurv. Hun ælter med hendes potter og er bare så glad. Hun er meget legesyg og bliver for hver dag der går, mere og mere modig. Hun har det så fint med andre katte. Drømmehjemmet til Peanuts er meget stille og roligt, uden små børn og hund, dog er det fint med andre katte. Man skal som hendes nye ejer have tid og tålmodighed til at gøre hende tryg. Der skal være adgang til en have som hun kan komme ud i når hun er faldet til. Peanuts er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00. Kat, Hun. Race. Huskat. 5 måneder og 4 uger.

Fakta om Peanuts

Navn: Peanuts
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. april 2021 16:02
Adopteret: 9. april 2021 13:11
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Peanuts

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 20. april 2021 18:48