Melvin, hankat (huskat) på 9 år

Beskrivelse af Melvin

Sødeste Melvin er fundet på en forladt ejendom og er derfor indleveret til internatet. Han var godt nok meget bange og genert da han kom til os, men for hver dag der går bliver han mere og mere modig. Han er bare så kælen, rolig og mild. Når vi kommer ind til ham ligger han sig gerne på ryggen for at blive nusset på maven. Han er en rigtig charmetrold som vil elske et stille og roligt hjem uden små børn. Han er lidt skæløjet, men det gør ham jo ikke mindre charmerende, tværtimod. Han er som sagt ikke den modigste og det er derfor vigtigt at hans nye familie har tiden og roen til at gøre ham tryg i hans nye omgivelser. Han har det fint med andre katte og er bestemt ikke nogen dominerende kat. Han er vant til udelivet og skal derfor kun til et hjem med adgang til en have. Melvin er kastreret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale mandag + onsdag + fredag kl.12-16.30 samt søndage kl. 11-14.00. Kat, Han. Race. Huskat. 8 år og 11 måneder.

Fakta om Melvin

Navn: Melvin
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 9 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. april 2021 16:32
Adopteret: 16. april 2021 14:29
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 20. april 2021 18:17