Chi og Ryo, hankat (huskat) på 8 måneder

Beskrivelse af Chi og Ryo

Chi og Ryo er indleveret fra et privat hjem, da der opstod alvorlig allergi. Chi og Ryo skal blive sammen, da de er meget glade for hinanden. Tidl ejer fortæller: Ryo er en rigtig kælen dreng, der elsker at ligge i sengen eller sofaen og blive nusset. Han elsker at ligge på vindueskarmen eller på sin plads i sofaen og sove. Her ligger han gerne tæt sammen med sin bror, Chi. Når han skal lege, giver han den gas og kaster sig rundt med legetøjet. Han er en lidt forsigtig dreng, men når han falder til, er han meget rolig og skøn. Han bryder sig ikke om, at blive løftet, og han synes heller ikke, at transportkassen er særlig spændende. Han siger dog ikke noget til at komme ud og køre. Chi er en nervøs fyr, der ikke bryder sig om høje lyde og hurtige bevægelser. Han finder stor tryghed i sin bror Ryo, som han søger meget, særligt når han skal sove. Han elsker sit legetøj og kaster rundt med det. Han har aldrig fundet en fast plads at ligge på, men lægger sig bare, hvor det lyster. Han er meget glad for mad – særligt vådfoder. Han er ikke specielt vild med at blive løftet og synes ikke at transportkassen er særlig spændende. Han siger dog ikke noget til at komme ud og køre bil.

Fakta om Chi og Ryo

Navn: Chi og Ryo
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 8 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 8. april 2021 15:28
Adopteret: 13. april 2021 16:55
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Chi og Ryo

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 21. april 2021 01:18