Bud Spencer, hanhund (fransk bulldog / beagle / staffordshire bullterrier) på 1 år

Da Bud Spencer er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bud Spencer

Bud Spencer. Race: Fransk Bulldog / Beagle / Staffordshire bullterrier. Farve: Brindle. Køn: Han. Alder: 1 år. Pris: 2500,00. BUD SPENCER KAN BESØGES HOS SØNDERGÅRD HUNDE-OG KATTEPENSION VED KOLDING I JYLLAND tlf. 28 91 95 97 (hverdage 09:30 - 16:00)
Bud Spencer er en fantastisk dreng, som har brug for en voksen, moden og hunde-erfaren familie, der er færdige med børn, og med rigtig god tid til en energibombe som ham. Han er blevet hjemmetrænet en smule, men har brug for mere struktureret træning, mere stimuli, såsom spor- eller jagttræning. Han bruger sin mund rigtig meget i leg, og derfor skal man være god til at aflede ham med for eksempel træning.
Han ligner i udseende en blanding mellem Fransk Bulldog og Staffordshire Bullterrier, men han er meget Beagle i sit hoved og sin næse, når han er ude på tur. Snuden er næsten konstant i jorden, og får han færten af noget, så forsvinder hans hørelse. Det vil være en stor fordel at have beagle-erfaring, så man har en ide om, hvordan han er.
Han er glad for hun-hunde, men han-hunde skal man gå en bue uden om. Vi har dog oplevet at han har hilst på en hanhund uden problemer, så med positiv indlæring kan det måske blive bedre. Han har i tidligere hjem boet med kat, men han havde svært ved at lade den være, så Bud Spencer og kat er ikke verdens bedste kombination.
Bud Spencer elsker selskab så meget, at han endnu ikke har lært at være alene uden at ødelægge ting. Han bliver meget frustreret over at blive efterladt, så her skal han betragtes som hvalp, og alene-hjemmetræningen skal startes helt forfra. Man skal have rigtig god tid til denne proces, og have en plan B, hvis han ikke lære det til fulde, så det ikke bliver et problem.
Charmetrolden har meget sart mave og tåler umiddelbart kun en slags foder, som hans nye familie skal fodre med, så hans stakkels mave ikke skal kæmpe med nye mærker.
Kom og mød vores dejlige bassemand her, som blot er en stor, glad hvalp med et stort behov for at være tæt med sine ejere og et endnu større behov for at blive trænet og aktiveret korrekt.. Bud Spencer er kastreret.

Fakta om Bud Spencer

Navn: Bud Spencer
Dyreart: Hund
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Fransk bulldog / beagle / staffordshire bullterrier
Tilføjet til siden: 4. maj 2016 19:50
Adopteret: 13. juni 2016 10:12
Internat: Dyreværnet
Allerede adopteret
Da Bud Spencer er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyreværnet

Beskrivelse af Dyreværnet

Dyreværnet afliver ikke sunde og raske dyr - vi redder dem! Vi finder nye hjem til over 1.200 dyr om året.

Du kan støtte os her:
http://www.dyrevaernet.dk/hjaelp-dyrene/

Fakta om Dyreværnet

Adresse: Islevdalvej 85, 2610 Rødovre
Hjemmeside: http://www.dyrevaernet.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 94 66 95
Sidst tjekket: 18. august 2021 15:24