Killi, hankat på 7 år

Beskrivelse af Killi

03/07/14. Kastreret hankat. Huskat. Inde-/udekat. Personlighed. Haft ham siden han var 12 uger gammel. Hentet privat, hvor han er vokset op med sin mor og søskende. Vokset op med børn, hvor den yngste nu er 17 år gammel. Boet i et rækkehus og er kendt for at gå ind og besøge naboerne. Især hos de lidt ældre mennesker kommer han gerne giver lidt lækkerier. Han er også rigtig glad for naboens racekat, som han hjælper med at ‘lufte’, så når den er ude i sele, går han med. Men andre katte kan han godt finde på at sende på porten, og er også kommet hjem med skræmmer. Gider ikke hvis der er for meget aktivitet i hjemmet med gæster, så går han væk. Finder sig i at blive løftet. Kan godt finde på at hoppe på bordene, men gør det primært når ejer ikke er hjemme. Haft adgang til kradsetræ, men har ikke brugt det, bruger hellere tæpper på gulvet. Er en sød og kælen kat, men det er når han selv vil. Kommer gerne op og ligger på og ved siden af en. Kan godt markerer hvis han bliver overkælen, men plejer selv at gå når han ikke vil mere. Hans rytme er gerne at han sover inde det meste af dagen og er ude om aften/natten, og sådan er det egentlig hele året. Er der meget koldt sover han også gerne inde om natten. Kradser på døren når han vil ud, eller mijaver lidt, men er generelt en meget stille og nem kat. Er ikke vant til kattelem. Bliver lukket ind og ud ellers har han et skur han går ind i, eller naboerne. Er en god musefanger og kommer gerne ind med sin fangst, både døde og levende mus. Når familien har skulle ud og rejse, har han været i kattepension (Stilling Kattepension) og det plejer at gå fint. Plejer at gemme sig og gå lidt rundt og passe sig selv når det er nytårsaften, men er ikke panisk bange. Historie. Killi har boet på internatet siden den 12/07/21. Han er indleveret grundet allergi i familien. Søger. Et hjem uden andre dyr, hvor han kan komme udenfor. Er der børn i hjemmet, vurderes det at de skal være fra teenagealderen og opefter.

Adopter Killi

Fakta om Killi

Navn: Killi
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 7 år
Race:
Tilføjet til siden: 23. juli 2021 16:35
Sidst opdateret: 25. august 2021 08:43
Internat: Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)
Adoptér

Information om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Beskrivelse af Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Dansk Dyreværn Århus er en almennyttig dyreværnsforening som:
 • Overtager herreløse dyr fra hele Østjylland
 • Driver et dyreinternat, hvor dyrene passes og plejes
 • Finder nye hjem til dyrene
 • Regulerer bestanden af hjemløse katte i Stor-Århus og giver fodertilskud
 • Arbejder for at forbedre forholdene for landbrugets produktionsdyr
 • Arbejder for at forbedre forholdene for dyrene i Danmark ved løbende at komme med forslag til ændringer i lovgivningen
 • Hjælper i sager og spørgsmål omkring vanrøgt og dyremishandling
 • Betaler for dyreambulancen i Århus Amt
 • Driver Dyregravpladsen
 • Iværksætter foranstaltninger til beskyttelse af vildtet i høstsæsonen
 • Rådgiver om dyrs pasning og adfærd
 • Virker i arbejdet for beskyttelse af vilde dyr - herunder truede arter
 • Udgiver bladet "Vore Dyr"
 • Drives økonomisk for midler indkommet ved arv, gaver og medlemskontingent
Dansk Dyreværn Århus er medlem af den verdensomspændende dyreværnsorganisation WSPA (World Society for the Protection of Animals), der har hovedkontor i London derudover støtter vi WWF, Verdensnaturfonden. Gennem disse medlemsskaber er vi med til at støtte dyreværnsarbejde verden over.

Donation:
MobilePay: 95 133, eller
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/stoet/.

Priser:
1.200,00 kr. pr. kat

Fakta om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Adresse: Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 87 33 44 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 08:43