Nadeen, hunkat (huskat) på 1 år og 11 måneder

Beskrivelse af Nadeen

Beskrivelse fra plejefamilien: Nadeen er en sød og kærlig kat, som er glad for opmærksomhed og som er utrolig legesyg. Hun er ikke en kat som kontakter en så meget, men hun bliver glad når man sætter sig ned på gulvet og kæler hende bag ørene. Hun er glad for mad og kommer hen for at holde øje med hvad man laver når man er i køkkenet. Hun gør ikke meget væsen ud af sig selv, men er sikker på at hun vil være mere på, hvis hun får et roligt hjem med masser af kærlighed og plads til hende. Jeg har en stærk fornemmelse af at hun vil være meget mere aktiv og legesyg når hun får en kærlig og tålmodig familie. Her på internatet oplever vi en hunkat med et meget stærkt jæger-gen! Hun flyver og danser i luften, så snart drillepinden er i brug. Ingen tvivl om at hun vil være en kat, som bringer mange "gaver" med hjem til familien, når hun har været på udflugt udendørs. Hun er skøn!.

Adopter Nadeen

Fakta om Nadeen

Navn: Nadeen
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 2. august 2021 11:19
Sidst opdateret: 3. september 2021 16:57
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Adoptér

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57