Asger, hankat (huskat) på 3 måneder

Beskrivelse af Asger

Sødeste Asger er lige kommet retur fra familiepleje hvor han har boet sammen med hans søskende og missemor. Asger er en killing som skal se folk an inden han overgiver sig helt. Men giver man sig tiden og roen, så blomstrer han helt op og vil bare så gerne nusses og snakkes til. Vi vurdere at Asger vil egne sig bedst til et hjem med store børn fra + 10 år. Han er meget legesyg og nysgerrig og der er gang i ham, når han leger med de andre killinger fra internatet. Han har det fint med andre katte og har også hilst på vores egne hunde. Asger er kastreret, chippet og vaccineret. Han er en aktiv lille fyr som kun skal til et hjem med adgang til en have, som han kan komme ud i, når først han er 7-8 mdr og har udviklet hans stedsans. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner). Kat, Han. Race. Huskat. 3 måneder og 2 uger.

Adopter Asger

Fakta om Asger

Navn: Asger
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 6. august 2021 13:31
Sidst opdateret: 25. august 2021 09:01
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01