Buster, hankat (huskat) på 2 måneder

Beskrivelse af Buster

Sødeste Buster er fundet som lille efterladt moderløs killing, men han har heldigvis haft en sød missemor som har passet godt på ham og socialiseret ham som han skal. Buster er en meget sød, nysgerrig, legesyg sjov lille killing som har en god psyke og nemt tilpasser sig nye mennesker og omgivelser. Han kan lide at blive kælet og når han har tid vil han også gerne ligge i arm. Han egner sig fint til en familie med søde børn, andre katte og hunde. Buster er kastreret, chippet og vaccineret. Han er en aktiv lille fyr som kun skal til et hjem med adgang til en have, som han kan komme ud i, når først han er 7-8 mdr og har udviklet hans stedsans. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner). Kat, Han. Race. Huskat. 2 måneder og 3 uger.

Adopter Buster

Fakta om Buster

Navn: Buster
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. august 2021 14:48
Sidst opdateret: 25. august 2021 09:01
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01