Karla, hunkat (huskat) på 1 år

Beskrivelse af Karla

Her ser i sødeste Karla som man kun kan elske meget højt. Hun er en meget social kat som gerne vil være tæt på hendes menneske. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld og meget vedholdende når hun vil ud, er sulten eller blot ønsker opmærksomhed. Hun har det fint med andre katte, ikke at hun behøver dem, men de må gerne være der. Hun har det fint med større børn fra + 8 år. Hun elsker udelivet og skal kun til et hjem med adgang til en have. Karla er steriliseret, chippet og vaccineret. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage er dog UDEN forudgående aftale ml. kl.11-14. Bemærk at der kan være ventetid (corona restriktioner). Kat, Hun. Race. Huskat. 1 år og 2 uger.

Adopter Karla

Fakta om Karla

Navn: Karla
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. august 2021 14:48
Sidst opdateret: 25. august 2021 09:01
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Adoptér

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01