Tony, hanhund på 10 måneder

Beskrivelse af Tony

25/10/2020. Hanhund. Bl. Schæfer/slædehund. Stor. Højt aktivitetsniveau. Personlighed. Store dejlige frække Tony. ??. Tony er alt hvad man kan forvente af en unghund, krudt i måsen, selektiv hørelse, ‘kreativ’ i selvaktivering med hormoner der raser rundt i kroppen. Tony kan fx finde på at stjæle en handske der ligger på jorden, eller pludselig komme rendende med en stor skovl i munden – for det er jo en pind. ????. Det er aldrig kedeligt at være sammen med Tony. Han er livsglad og lidt af et skrummel. Han kan hurtigt blive overstimuleret på gåture, hvis der sker for meget omkring ham og det viser han med at bide i snoren. Er man derimod på forkant med det, og belønner ham med godbidder for rolig adfærd, oplever vi en opmærksom og skøn hund at gå tur med. Tony er en hund der gerne vil trænes med, han lærer hurtigt, så længe han synes det er sjovt, eller der falder gode belønninger af. Hans koncentration holder dog ikke ret lang tid af gangen, men i takt med at han blive ældre, skal det nok komme. . Historie. Tony har boet på internatet siden den 11/08/21. Tony er fundet som herreløs og overdraget til internatet af politiet. Søger. Det har ikke været muligt at finde frem til hvordan Tony har levet før han ankom til internatet. Derfor er vi også nødt til at sikre os, at den nye familie har erfaring og overskud til at overtage en stor teenagerdreng, som er fuld af glæde og narrestreger. Vi forventer ikke at han kan være alene en almindelig arbejdsdag og den nye familie skal derfor have en god buffer til at det kan læres i det tempo Tony har brug for. Tony elsker at løbe og han skal derfor have adgang til en stor og vel indhegnet have. Han har et veludviklet jagtinstinkt og man skal ikke forvente, at Tony kan luftes uden snor. Ud fra Tonys udseende, kunne han sagtens have nogle schæfer – og slædehundegener i sig, han har derfor brug for et hjem, hvor der både er et godt fokus på fysisk, såfremt mentalaktivering hver dag. Tony er overstrømmende glad for alle han møder på sin vej, vi anbefaler derfor ikke at han skal bo i et hjem med børn under 15 år.

Adopter Tony

Fakta om Tony

Navn: Tony
Dyreart: Hund
Køn: Han
Alder: 10 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 21. august 2021 11:32
Sidst opdateret: 25. august 2021 08:43
Internat: Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)
Adoptér

Information om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Beskrivelse af Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Dansk Dyreværn Århus er en almennyttig dyreværnsforening som:
 • Overtager herreløse dyr fra hele Østjylland
 • Driver et dyreinternat, hvor dyrene passes og plejes
 • Finder nye hjem til dyrene
 • Regulerer bestanden af hjemløse katte i Stor-Århus og giver fodertilskud
 • Arbejder for at forbedre forholdene for landbrugets produktionsdyr
 • Arbejder for at forbedre forholdene for dyrene i Danmark ved løbende at komme med forslag til ændringer i lovgivningen
 • Hjælper i sager og spørgsmål omkring vanrøgt og dyremishandling
 • Betaler for dyreambulancen i Århus Amt
 • Driver Dyregravpladsen
 • Iværksætter foranstaltninger til beskyttelse af vildtet i høstsæsonen
 • Rådgiver om dyrs pasning og adfærd
 • Virker i arbejdet for beskyttelse af vilde dyr - herunder truede arter
 • Udgiver bladet "Vore Dyr"
 • Drives økonomisk for midler indkommet ved arv, gaver og medlemskontingent
Dansk Dyreværn Århus er medlem af den verdensomspændende dyreværnsorganisation WSPA (World Society for the Protection of Animals), der har hovedkontor i London derudover støtter vi WWF, Verdensnaturfonden. Gennem disse medlemsskaber er vi med til at støtte dyreværnsarbejde verden over.

Donation:
MobilePay: 95 133, eller
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/stoet/.

Priser:
1.200,00 kr. pr. kat

Fakta om Dansk Dyreværn Aarhus (The Voice of Pets)

Adresse: Tingskoven 5, 8310 Tranbjerg
Hjemmeside: https://thevoiceofpets.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 87 33 44 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 08:43