Knud, hankat på 8 måneder

Da Knud er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Knud

Knud er en af ialt 4 killinger fra et projekt i Helsingør. Kattekøbing har sikret kattene tørvejr via kattehuse og en tilknyttet fodervært har sørget for at fodre og tilse kattene dagligt og dermed vænnet dem til menneskekontakt. De har nu været omkring dyrlægen og er blevet neutraliseret, øremærket og vaccineret. De er endnu lidt forsigtige men godt på vej til at blive sødekælekatte. Der skal påberegnes ro og tålmodighed i den første tid i nyt hjem. Et hjem som ønsker 2 killinger (så han kan følges videre med sin bror Eskild) vil blive foretrukket. Han kan besøges efter aftale med kontaktperson.
Køn: Han (kastreret, øremærket og vaccineret). Alder: Ca. 8 mdr.. Farve: Sort/hvid. Status: Søger hjem. Kan ses i: Espergærde.

Fakta om Knud

Navn: Knud
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 8 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 30. april 2016 23:56
Adopteret: 7. juli 2016 16:47
Internat: Kattekøbing
Allerede adopteret
Da Knud er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattekøbing

Beskrivelse af Kattekøbing

Hos Kattekøbing er vi et hold af glade og omsorgsfulde personer, der bruger meget tid/fritid på at hjælpe udsatte dyr og katte. Priser: Det koster et års medlemsskab (kr. 240,-) at adoptere en af Kattekøbing katte eller killinger samt en donation til foreningens fortsatte arbejde Donation: Reg nr: 9056 Konto: 458 376 9477

Fakta om Kattekøbing

Adresse: Esrumvej 285, 3000 Helsingør
Hjemmeside: http://kattekoebing.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 26 12 91 19
Sidst tjekket: 3. marts 2024 20:40