Tove, hunkat (blanding) på 3 år

Beskrivelse af Tove

Beskrivelse fra tidligere ejer: Søde kærlige Tove som vi desværre må gå af med da hun ikke kan sammen med vores hund. Tove er en tilløber kat som i den grad var blevet forsømt og vi tog hende derfor til os. Hun havde killinger i maven som hun opfostrerede hos os og Tove var den bedste missemor man kunne forestille sig. Hun passede på sine killinger men viste stor tillid til os mennesker og vi måtte nusse og kæle lige så meget med dem som vi ønskede. Også vores 2 børn på 4 og 1 år måtte være med killingerne, nusse og lege med dem. Tove er en rigtig kælepotte og nyder selskabet med mennesker. Hun slænger sig gerne i sofaen og gerne ved siden af en så hun kan blive nusset imens hun tager sig en lur. Hun har været god sammen med vores børn og har samtidig været god til at flytte sig hvis ikke hun har haft lyst til at blive duttet på næsen af vores lille datter på knap et år. I den tid vi nåede at have Tove var vi blevet rigtig glade for hende og virkelig kommet til at holde af hende. Vi havde set frem til at give hende det liv som hun i den grad fortjener, men skæbnen ville det anderledes. Derfor håber vi inderligt at der er en hjertevarm familie der vil give Tove et dejligt langt og trygt liv med for altid adgang til en varm sofa, en fyldt madskål og en kærlig hånd klar til at nusse. Her på internatet har Tove taget det meget fint, og glæder sig bare til hendes nye familie træder ind af døren. Tove er blevet klippet, da hendes pels var filtret, så man skal gide lidt pelspleje, så pelsen kan holdes ved lige.

Adopter Tove

Fakta om Tove

Navn: Tove
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år
Race: Blanding
Tilføjet til siden: 30. august 2021 12:11
Sidst opdateret: 3. september 2021 16:57
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Adoptér

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57