Eskild, hankat på 8 måneder

Da Eskild er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Eskild

Eskild er en af ialt 4 killinger fra et projekt i Helsingør. Kattekøbing har sikret kattene tørvejr via kattehuse og en tilknyttet fodervært har sørget for at fodre og tilse kattene dagligt og dermed vænnet dem til menneskekontakt. De har nu været omkring dyrlægen og er blevet neutraliseret, øremærket og vaccineret. Eskild er godt på vej til at blive kælekat men er endnu lidt forsigtig så der skal påberegnes ro og tålmodighed i den første tid. Et hjem som ønskes 2 killinger (så han kan følges videre med en bror/søster) vil blive foretrukket. Han kan besøges efter aftale med kontaktperson.
Køn: Han (kastreret, øremærket og vaccineret). Alder: Ca. 8 mdr.. Farve: Sort/hvid. Status: Søger hjem. Kan ses i: Espergærde.

Fakta om Eskild

Navn: Eskild
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 8 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 30. april 2016 23:56
Adopteret: 9. maj 2016 09:18
Internat: Kattekøbing
Allerede adopteret
Da Eskild er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattekøbing

Beskrivelse af Kattekøbing

Hos Kattekøbing er vi et hold af glade og omsorgsfulde personer, der bruger meget tid/fritid på at hjælpe udsatte dyr og katte. Priser: Det koster et års medlemsskab (kr. 240,-) at adoptere en af Kattekøbing katte eller killinger samt en donation til foreningens fortsatte arbejde Donation: Reg nr: 9056 Konto: 458 376 9477

Fakta om Kattekøbing

Adresse: Esrumvej 285, 3000 Helsingør
Hjemmeside: http://kattekoebing.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 26 12 91 19
Sidst tjekket: 1. december 2023 23:59