Sammi, hankat (huskat) på 3 måneder

Beskrivelse af Sammi

Sammi er en rigtig charmetrold, han har mange navne her i huset – slaskedukken er et af dem. Sammi vil så gerne kæle og snakke med alle, hvis man har bare tæer, så kan han godt finde på at nappe i vores tæer, hvis vi ikke tager ham op med det samme eller han ligger sig på vores fødder, bare for at få opmærksomhed. Tager vi ham op , så ligger han sig på ryggen og er klar til at blive nusset på maven. Sammi er en helt utrolig dejlig kat. Han skal have redt pels ind i mellem, men han elsker at blive redt, så det er ikke noget problem. Stålkam er det bedste til hans pels. Sammi mangler sine knurhår, der er en af de andre killinger, som har bidt dem af – de er dog på vej ud igen, så han stikker lidt som en ubarberet mand. Sammi har været i pleje sammen med sine 2 søskende Pixie og Thomas og 3 andre killinger (Signe, Anton og Maggie). Han har en lidt skæv hale – det må være medfødt, for hans søster Pixie og bror Thomas har det også. Han bruger halen uden problemer.

Fakta om Sammi

Navn: Sammi
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 20. september 2021 20:22
Adopteret: 26. september 2021 19:31
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Sammi

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 16. oktober 2021 21:01