Romeo, hankat (orientaler) på 5 år og 8 måneder

Da Romeo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Romeo

ROMEO– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Oktober 2010 – Voksen. Race:Orientaler. På internatet siden: April2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle der er klar på en talende kat og gerne med kat i forvejen. Beskrivelse:Romeo er en superlækker og kælen dreng, der gerne fortæller om sin dag, in realtime. Kort sagt, så er han lidt af et sludrechartol, som de fleste orientalere er. Til gengæld så er han også en meget kærlig lille fyr, der elsker at blive krammet og kysset. I det hele taget, så er han ret vild med det der opmærksomhed. Romeo er en meget intelligent missedreng, så man skal være klar til at håndtere en kat, der ersmækfyldt af personlighed. Romeo kan komme ud selv eller til en anden.. BEMÆRK: Romeohar i øjeblikket krystaller i urinenog får derfor en speciel kost. Vi kan endnu ikke sige, om han også fremover vil lide af blæresten, og man skal derfor være indstillet på, at hans kost fremover skal være meget stringent. Kattens Værns Katteklinik dækker derfor også udgiften på de urinprøver der skal tages, de 2 første måneder, efter overtagelsen af Romeo.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Romeo

Navn: Romeo
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 5 år og 8 måneder
Race: Orientaler
Tilføjet til siden: 6. maj 2016 12:45
Adopteret: 3. juni 2016 17:28
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Romeo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57