Pablo (indekat), hankat (maine coon-blanding) på 3 år

Da Pablo (indekat) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Pablo (indekat)

Pablo (indekat). Race: Maine Coon-blanding. Farve: Hvid/grå. Køn: Han. Alder: 3 år. Pris: 1000,00. Pablo og Connieer to store, flotte Maine Coon-blandinger, hvis ejer desværre ikke længere er iblandt os, og vi har derfor lovet de efterladte at hjælpe disse to skønlinger med at finde et nyt dejligt hjem.
De er bror og søster, og der er ingen tvivl om, at det er Connie, der har bukserne på. Hun har faktisk så meget bukserne på, at Pablo får en på lampen engang imellem, og efter en snak med nogen, der kender kattene, er vi faktisk blevet enige om, at det ikke er i deres begges bedste interesse at komme videre ud i nyt hjem sammen. Pablo er en stor kæmpe krammebamse, der simpelthen bare er så lækker og dejlig med en fantastisk mild personlighed. Pablo tilpasser sig lynhurtigt og er glad for andre katte. Han opsøger ikke konflikt, men trækker sig hellere. HVIS der er katte i hans kommende hjem, så skal man doghuske at lave en langsom sammenføring over nogle uger, så alle kan vænne sig til det hele. Pablo bør taber sig minimum 2 kilo, da han grundet sin overvægt er i højrisiko-gruppen for at være disponeret for gigtproblemer med alderen. Så hans nye familie skal virkelig hjælpe ham med at smide de overflødige kilo. Det er for hans eget bedste.
Neutraliseret indekatVIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor..

Fakta om Pablo (indekat)

Navn: Pablo (indekat)
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år
Race: Maine coon-blanding
Tilføjet til siden: 10. maj 2016 16:44
Adopteret: 14. maj 2016 13:31
Internat: Dyreværnet
Allerede adopteret
Da Pablo (indekat) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyreværnet

Beskrivelse af Dyreværnet

Dyreværnet afliver ikke sunde og raske dyr - vi redder dem! Vi finder nye hjem til over 1.200 dyr om året.

Du kan støtte os her:
http://www.dyrevaernet.dk/hjaelp-dyrene/

Fakta om Dyreværnet

Adresse: Islevdalvej 85, 2610 Rødovre
Hjemmeside: http://www.dyrevaernet.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 94 66 95
Sidst tjekket: 18. august 2021 15:24