Sulajma, hunkat (huskat) på 2 år

Beskrivelse af Sulajma

Lille Sulajma er fundet løbende rundt på en stor trafikeret vej i Odense – Hun var meget forvirret og utryg. Nogle søde mennesker fik hende taget med og afleverede hende på internatet. Trods fremlysning har ingen ejer meldt sig. Sulajma er en sød kat, men hun er samtidig klar til at gøre os opmærksomme på hendes mening om tingene -særligt hvis det ikke lige foregår helt efter hendes hoved. Sulajma bryder sig ikke om sine artsfæller. Vi vurderer at et hjem uden små børn og andre dyr vil passe godt til Sulejma.

Fakta om Sulajma

Navn: Sulajma
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 28. juni 2022 14:54
Adopteret: 25. september 2022 16:31
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 28. september 2022 11:21